Вогняне шоу та запальні танці прикрасили недільний вечір

Концертна програма «Нове покоління» 27 червня зібрала в Катерининському парку Тирасполя чимало глядачів, а присвятили подію Дню молоді Росії та Року молоді в Придністров’ї.

На сцені представили яскраве шоу, підготовлене артистами молодіжного клубу «Диско-клуб «Орфей». Вокальні виступи учасників концерту супроводжувалися танцювальними номерами. Концерт присвятили до Дня молоді Росії, який святкується ось уже 28 років. Після захопливої програми глядачі переключили свою увагу на виставу театру світла та вогню. До речі, вона була дійсно запальною та яскравою: глядачі з задоволенням підтанцьовували та підспівували артистам.

З днем молоді всіх привітали координатор проектів Росспівробітництва в Придністров’ї Микола Журавльов і голова Союзу російських громад Придністров’я Віоріка Кохтарєва.

«Щорічно десятки придністровських школярів та студентів за підтримки Росспівробітництва відвідують Москву, Санкт-Петербург, Казань – найбільші російські молодіжні форуми. Ми підтримуємо ПДУ імені Т. Г. Шевченка, ініціативи придністровської молоді. Спілкуючись з молодими людьми, що живуть у цій прекрасній республіці, розумієш, що ніякої різниці між російською і придністровською молоддю немає – всі такі ініціативні, цілеспрямовані, активні. Поки ми єдині – ми непереможні», – привітав громадян Микола Журавльов, зазначивши, що російська і придністровська молодь – це одне ціле.

У цей день представники Росспівробітництва роздавали учасникам святкових заходів і глядачам, присутнім у парку, значки зі стрічками кольорів російського прапора. Усі охочі фотографувалися на майданчику у фотозоні з великим серцем, також оформленим у кольорах російського триколору.

«Прекрасний концерт, чудова публіка. Сьогодні видалася важлива нагода, щоб тут усім нам зібратися. 27 червня – День російської молоді. Крім того, 2021-й у Придністров’ї оголошено Роком молоді. Саме цьому присвячений нинішній концерт. Здорово, що тут зібралося стільки дітей, представників нового покоління. Впевнена, наше майбутнє – в надійних руках», – зазначила Віоріка Кохтарєва, подякувавши організаторам за концерт.

Кілька музичних композицій глядачам подарувала гостя диско-клубу Анна Кучеренко. Тетяна Барбанова дебютувала на сцені Катерининського парку з відомою піснею Zivert – «Life». Світла та вогню її виступу додав колектив «On Ram».

Зразковий колектив сучасного танцю «Ритмик-данс» задав темп святковому настрою, а після передав танцювальну естафету колективу «Felicita».

Завершальним акордом вечора був виступ керівника народного самодіяльного колективу «Диско-клуб «Орфей» Артема Баркаря. Він виконав декілька різноманітних сучасних композицій і презентував спільну пісню разом із Михайлом Воловиковим.

«Концерт вийшов таким, як ми його планували: цікавим, яскравим, барвистим. Наш колектив намагається завжди підвищувати планку своїх виступів. Сьогоднішній захід не став винятком. Ми йдемо в ногу з часом, виконуємо тільки сучасні хіти, звичайно, не збираємося зупинятися на досягнутому. Упевнений, нинішніх артистів «Орфея» чекає велике майбутнє», – розповів керівник народного самодіяльного колективу Артем Баркар, висловивши також слова подяки танцювальним колективам і керівникам за участь у святковому заході.

Владлена   П’ЯТЕНКО.