Нові робочі місця для придністровців

Якщо ви любите працювати руками й цінуєте красу коштовностей, для вас є відмінна професія. Вона вимагає копіткої праці, хірургічної точності, посидючості та уваги до деталей. Ювелір – це фахівець, який виготовляє і ремонтує прикраси з металів і каменів.

З-поміж найбільш відомих на території ПМР є ювелірні магазини мережі «Ауреола». За словами генерального директора ТОВ «Ювесан» Інни Спасової, підприємство створене і будує свою діяльність за високими стандартами якості виробів і кращого обслуговування, сформованими під час розквіту радянської ювелірної галузі.

Компанія веде свою історію з муніципального магазину «Ауреола», відкритого в місті Бендери на базі філії кишинівського центрального магазину «Ювелірторг». У 2017 році магазин здійснив реновацію і вже в березні 2018-го, оновлений, відчинив свої двері для відвідувачів і поклав початок мережі ювелірних салонів. «Ми маємо вже є три магазини: в Бендерах, Тирасполі та в Слободзеї. Наші постачальники – відомі ювелірні бренди Росії та України. Три роки тому відкрився магазин в торговельному центрі «Тимп» у Тирасполі. Зовсім недавно, у серпні, ми відзначили його день народження яскравою акцією – знижками та подарунками для всіх покупців. Майже два роки ми працюємо в центрі Слободзеї», – розповіла керівник підприємства.

Як підкреслила Інна Спасова, динаміка розвитку компанії спонукає до перманентного пошуку молодих, енергійних співробітників. Навіть оголошення на одному з майданчиків називається «Ауреола шукає таланти!» Підприємство потребує нових працьовитих рук. Вакансії офлайн і онлайн-менеджерів, фахівців у просуванні бізнесу в соціальних мережах, може зайняти будь-який відповідальний і працьовитий придністровець. Кожен може надіслати або принести резюме в будь-який із магазинів. Соціальна політика ТОВ «Ювесан» спрямована на те, щоб молоді фахівці залишалися в рідній республіці.

Мережа ювелірних магазинів «Ауреола» відрізняється найширшим у регіоні асортиментом юве-

лірних виробів зі срібла і золота, а також високим рівнем обслуговування, індивідуальним підходом до кожного покупця.

Прикрасу за бажанням можна замовити, не виходячи з дому. Онлайн-менеджери консультують клієнтів, допомагають вибрати товар і організують доставку по території ПМР, Молдови й навіть у країни далекого зарубіжжя.

Для постійних клієнтів діє накопичувальна система знижок, а щоб приєднатися до неї, досить під час покупки заповнити анкету –й накопичувальна картка у ваших руках. Регулярно проводяться акції: покупцям пропонують знижки й подарунки. Нещодавно завершилася масштабна акція цього літа – «Спека». Її переможці виграли тур на Середземне море.

З 1 серпня 2021 року відкрито власне виробництво. За словами Інни Спасової, поштовхом до цього стала криза, пов’язана з карантином. «Через закриті кордони виникли серйозні перебої в постачанні товарів. Давня ідея про відкриття власного виробництва зміцніла і знайшла конкретні обриси. Ситуація з пандемією змусила вирішувати питання швидкими темпами: ми обійшлися кредитуванням. Це дало можливість запуститися в максимально стислі терміни. Так криза послужила імпульсом до розвитку нового напрямку».

Очолює перше ювелірне виробництво в Придністров’ї Роман Бабченко. Ювелір розповів, що освіту за фахом він здобував у російському місті Кострома: «Я задоволений, що завдяки підтримці з боку керівництва ТОВ «Ювесан» вдалося відкрити виробництво. На сьогодні ще 4 майстри-ювеліри перебувають на навчанні та стажуванні. З часом ми плануємо збільшити обсяги виробництва, що сприятиме появі додаткових робочих місць».

На підприємстві освоюють випуск найбільш популярних у населення ювелірних виробів у сріблі й золоті. Роман повідомив, що процес оснащений обладнанням провідних російських і європей-ських виробників. Є все необхідне для замкнутого циклу виготовлення ювелірних виробів і надання додаткових послуг населенню, а фахівці готові виконувати ремонтні роботи будь-якої складності.

У магазинах «Ауреола» вже можна придбати золоті та срібні вироби з групи широкого споживчого попиту: обручки, чоловічі печатки, каблучки для заручин.

Роман Бабченко засвідчив, що майстри ювелірного виробництва ТОВ «Ювесан» готові задовольнити всі потреби своїх клієнтів

Володимир ДАНИЛОВ.