Сім’я Президента за здоровий спосіб життя

Президент Придністров’я Вадим Красносельський з юності захоплений веслуванням і завжди підтримує будь-які ініціативи, пов’язані з розвитком цього спортивного напрямку.

У своєму офіційному телеграм-каналі Глава держави написав: «Хтось прагне олімпійських здобутків, і вони є: наші спортсмени з радянських часів і донині гідно представляють країну на міжнародних змаганнях з веслування на найвищому рівні. Для інших вихід на воду – це активний відпочинок, тренування, форма спілкування, єднання з природою».
Вадим Красносельський зізнався, що він щасливий: свого часу залучив до веслування свою сім’ю і тепер проводить спільні тренування, які вже стали традицією. Двічі на тиждень після закінчення робочого дня подружжя Президента виходить на воду, і не порушують ці правила ніякі фактори: втома, пора року, погода чи настрій. «Сім’я Президента – за здоровий спосіб життя» – це не просто акція, не яскравий слоган. Це наша позиція, наше життя», – запевняє Вадим Миколайович.
«Сплески води під веслами, дивовижні прибережні пейзажі, стрімка течія річки, впевненість у підтримці близьких людей – усе це надає сил, наповнює енергією. Веслування тренує не тільки фізично. Заняття роблять нас сильнішими духовно», – переконаний Президент. – Нехай не гребля. Вибирайте свій напрямок. Беріть близьких та разом бігайте, грайте, плавайте, ходіть на лижах, катайтеся на роликах… Головне, не сидіть на місці. Рух – це життя, а життя може бути справжнім лише з родиною».
Спорт сприятливо впливає не тільки на тіло людини. Завзяті тренування дарують мудрість, завдяки якій можна досягти успіху в кар’єрі та особистому житті.
Яскравим прикладом цього може служити спортивна сім’я нашого Президента

Наталя СИНЯВСЬКА.

Фото прес-служби Президента.