Сучасна медицина в самому центрі столиці

Експертна комісія конкурсу «Придністровська якість – 2022» відвідала медичний центр «ТираМед» з ознайомчою екскурсією та поспілкувалася з його генеральним директором про нововведення та плани на майбутнє.


Нагадаємо, що цей конкурс проводиться з 2003 року, і відтоді набув чималу історію співпраці з багатьма підприємствами та установами держави абсолютно різних спрямувань. Спілкування з компетентним журі та заслужені нагороди неодноразово ставали своєрідним стимулом до подальшого розвитку і повторної участі у змаганні.

У здобутті кращого місця надання медичних послуг центр «ТираМед» бере участь з 2019 року. З самого початку йому вдалося зайняти провідні позиції й стати лауреатом у своїй номінації.

Для того, щоб перевірити на відповідність рівень якості наданих медичних послуг, на місце прибула комісія. До неї увійшли головний державний санітарний лікар і головний спеціаліст відділу розгляду та звернення громадян, головний спеціаліст відділу лікарського забезпечення та багато інших.

Генеральний директор Андрій Панасюк розповів про діяльність центру і провів екскурсію за всіма основними напрямками діагностики та лікування. В першу чергу він торкнувся теми підрозділів.

Найновішим з них виявився «ТираФарм», розташований у будівлі медустанови. Він займається реалізацією оптової та роздрібної торгівлі медико-фармацевтичної продукції. За словами керівника, йому вдається складати конкуренцію іншим подібним формуванням та успішно здійснювати продаж широкого спектру вітамінів і біологічно активних добавок.

З розгляду активних і безперервних робіт можна зазначити, що в «ТираМед» проводиться вакцинація дітей і дорослих від коронавірусу, інфекцій та грипу. Для цих заходів у фахівців є всі необхідні сертифікати, що робить процедури абсолютно безпечними.

За час пандемії установі вдалося освоїти й налагодити метод ПЦР тестування з засвідченням результатів у Кишиневі. Нині коронавірус відступає, і ця послуга практично не має попиту. Однак такий досвід став дуже корисним для налагодження чіткості лабораторних досліджень.

Цього року знову почав працювати онкологічний кабінет з новим американським обладнанням для лазерного видалення новоутворень. Також широко представлені послуги відділення фізіотерапії, функціональної діагностики та ендоскопії.

Тут можна записатися на прийом до досвідчених дитячих і дорослих лікарів: педіатрів, терапевтів, гастроентерологів, кардіологів, невропатологів, оториноларингологів, стоматологів, офтальмологів, ендокринологів, хірургів, гінекологів та інших фахівців.

«У майбутньому ми хотіли б домогтися такого рівня професіоналізму, щоб медичні послуги мали назву нашого закладу і всі їх асоціювали з чимось якісним. До цього і прагнемо», – підсумував керівник медичного центру Андрій Володимирович.

«ТираМед» – це багатопрофільна установа з комфортними умовами для всієї родини. Зручне розташування і сучасне діагностичне обладнання роблять його центром сучасної медицини. Цілком можливо, що ще якихось кілька десятиліть, і його представництва з’являться у всіх великих містах республіки, охоплюючи до того ж і хірургічний напрямок лікування


Марина СОВА.

Фото автора.