НОВИНКА туристичного сезону

У Придністров’ї стартувала унікальна програма туристичного кешбека. Відтепер, здійснюючи захопливі подорожі Придністров’ям, відпочивальники зможуть повернути частину витрачених коштів.


Як це працює? Для того, щоб скористатися новою послугою, необхідно виконати кілька простих умов. Перша – стати власником банківської карти платіжної системи «Клевер». Потім потрібно зареєструватися на сайті biletpmr.com. У розділі «Туризм» вибрати цікаву екскурсію, тур або місце розміщення, звернувши увагу на логотип, який означає участь у програмі.

Після оплати замовлення онлайн частина грошей буде зарахована на карту впродовж п’яти робочих днів після закінчення поїздки чи туру по республіці. Цей зручний і прозорий процес дасть громадянам можливість не тільки економити на своїх пригодах, але і з легкістю планувати бюджет для майбутніх подорожей. Тепер відпочинок у Придністров’ї стане ще більш привабливим і доступним.

Якою має бути подорож? Програма поширюється на найрізноманітніші види туристичних послуг. Наприклад, можна отримати кешбек за тур цікавими місцями Придністров’я, що триває не менше 2 днів, і передбачає розміщення, перевезення, харчування, послуги екскурсоводів і гідів-перекладачів.

Тим часом держава не обійшла увагою й одноденні екскурсії. Це означає, що навіть якщо у вас обмежена кількість часу, ви все одно зможете повернути частину своїх коштів.

Який відсоток у кешбека? Розмір виплати залежатиме від виду туристичної послуги: за одноденну екскурсію чи бронювання витрачені кошти повернуть у сумі 20 % від вартості, а за тур – цілих 50 %. Максимальна сума становить 1 500 рублів за одну оплачену туристичну послугу.

Важливо зазначити, що ця програма не обмежує кількість поїздок і буде активною до 25 грудня. На її реалізацію держава виділила 1 млн рублів. За попередніми оцінками, це дозволить 3 500 мандрівникам взяти в ній участь.

Отже, кожен охочий може скористатися цією унікальною пропозицією й побачити всі красоти регіону, не переймаючись великими витратами. Разом із кешбеком відпочинок у Придністров’ї зможе дозволити собі кожен. Не упустіть шанс мати незабутні спогади та швидше вибирайте цікавий архітектурний пам’ятник на карті ПМР.

Куди можна вирушити вже тепер? На сайті biletpmr.com. з’явився перший анонс: 30 липня любителям активного відпочинку пропонують взяти участь у сплаві на байдарках. Подорож почнеться з Бендер і закінчиться на міському пляжі Тирасполя. Програма охоплює оглядову екскурсію територією Бендерського річкового порту, зупинку на обід і безліч цікавих історій про Дністер від екскурсоводів.


Олександра ТИМКО.

Фото: letsgo_turclub