Головне в житті – СІМ’Я!

У Дубоссарах яскраво і весело відзначили День сім’ї, любові та вірності. У парку Енергетиків зібралися сотні людей. Попередньо організували роботу безплатного транспорту для поїздки на свято і назад.


Присутніх привітав керівник районної держадміністрації Руслан Чабан:

«Рідні дубоссарці! Для кожного з нас сім’я – найголовніше в житті. Це найдорожчі та близькі люди. Наше місто, села району і республіка – по суті, одна велика родина. Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, процвітання, добра, радості, удачі, любові та щастя!»

Вперше до святкової програми увійшов парад наречених. Його учасниці постали перед глядачами в розкішних весільних нарядах. У параді взяли участь 13 дівчат: Даніела Грозаву, Світлана Тодорова, Дар’я Мішичева, Анна Попова, Ольга Койка, Віоріка Голбан, Айгюль Оруджова, Iрина Ткаченко, Евеліна Кожуся, Злата Шокодей, Марія Писаренко, Яна Терентьєва, Адріана Гросу.

Глава держадміністрації вручив усім учасницям подарунки та весільні букети. Несподіваним став фінал параду – наречених провезли байкери вулицями міста. А одна з юних мешканок міста зловила букет нареченої.

В межах святкування привітали родини з поповненням: у сім’ях Олександру, Королько і Кочурових народилися дочки. За традицією батькам вручили подарункові набори від Президента республіки.

Особливо теплі слова привітань лунали цього дня на адресу подружніх пар, які відзначили ювілеї спільного життя. Василь і Надія Коліни, Павло й Настасія Сидоруки, Валерій та Алла Стиренко зіграли «золоте» весілля, Олексій і Валентина Басюл, Федір і Тетяна Шевчук разом рука об руку вже 55 років!

Організатори сімейного свята оформили численні фотозони, книжкову зону, працював ляльковий театр, аніматори, проходили різні майстер-класи. Фінальним акордом став святковий концерт і дискотека.


Iнна ВЛАСЕНКО.

Фото dubossary.ru