Ювілей компанії, що об’єднує республіку

До дня народження СЗАТ «Интерднестрком» у Катерининському парку відбувся масштабний сімейний фестиваль. Компанія відсвяткувала свої 25 років у колі відданих абонентів. Гостям пропонували чимало інтерактивних ігрових зон, майстер-класів, запальних танців і музики.


Літня спека не стала перешкодою для відвідувачів грандіозного свята в центрі столиці. Сотні родин завітали на честь ювілею улюбленої телекомунікаційної компанії, яка вже протягом чверті століття надає послуги мобільного, міжміського і міжнародного телефонного зв’язку, доступу в Інтернет.

Організувати неймовірний фестиваль компанії допомогло агентство з організації свят «Лукоморье». Його власниця Катерина Карпова зазначила, що головна ідея заходу – залишити незабутні враження для дітей та їхніх батьків, створити радісну сімейну атмосферу та подарувати учасникам на згадку про день народження сувеніри.

Гуляння розпочалося біля сцени парку, там розважальну програму влаштували казкові герої. Вони забавляли дітлахів різноманітними активними іграми та забавами. Шоу мильних бульбашок здивувало і зачарувало глядачів. Кількість різноманітних форм і варіацій цієї фантазії, що переливаються всіма кольорами веселки, викликало сплеск емоцій і гарного настрою.

Трохи далі від галасливих веселощів на пірсі Лебединого озера маленькі рукодільники мали можливість змайструвати чарівні палички, іграшки антистрес або закладку для улюбленої книги. За допомогою кольорового паперу, ножиць, повітряних кульок та фантазії створювалися чудернацькі хендмейд-вироби, які викликали позитивні емоції у малечі.

Не обійшлося без традиційних «забігів» повзунів. Малюки повзали на швидкість. Батькам потрібно було зацікавити своє чадо будь-якими методами, щоб якомога швидше дістатися фінішу: заманювали ласощами, іграшками та лагідними словами. Всі учасники отримали мильні бульбашки, а переможці – блокноти, альбоми та грамоти. Цілеспрямовано на це змагання прийшла мама Альона з сином Артуром, і не дарма – маленький пустун здобув призове місце у своїй віковій категорії.

Представниця агентства «Лукоморье» Ксенія Русановська допомагала розважати малюків на імпровізованій зоні з м’якими подушками й тактильними іграшками. Дівчина активно працює аніматором на різних заходах і надалі планує пов’язати своє життя з творчою професією.
Доповнили свято спортивні ігри та захопливі квести для всієї родини. Шахи, шашки зацікавили підлітків, а поруч спритні юнаки змагалися в силі на стійці для армрестлінгу. Найактивніші учасники вигравали квитки в парк атракціонів «Чудо-град», канцелярську продукцію з фірмовими логотипами компанії та інші корисні подарунки.

Для шанувальників латиноамериканських танців фітнес-інструктор Алла Пашуліс продемонструвала майстер-клас з бачати, зумби та сальси. Досвідчений майстер розповіла, що хореографія сприяє розвитку координації рухів, зміцнює імунітет і позитивно впливає на здоров’я в цілому. Динамічна музика, енергійні рухи не залишили байдужими жінок та чоловіків. Всі активно пританцьовували та невимушено засвоювали прості танцювальні навички.

Гостей свята порадували своїми номерами ансамбль східного танцю «Яэль», студія сучасного танцю «Black Pearl» та «Mountain Family». Після кожного виступу глядачі дякували артистам нескінченими оплесками та вигуками «Браво».

Видовищним шоу підкорив гостей та учасників театр вогню і світла «Ом Рам». Завдяки жвавій та емоційній подачі номерів, унікальним костюмам і захопливим ефектам, програма вражала уяву, а спецефекти занурили глядачів в атмосферу чарівної містики.

У передвечірніх сутінках відомі хіти виконали кавер-гурти «Антидепрессанты» і «Du blin». Співаки подарували всім присутнім неймовірний заряд бадьорості, драйву та життєрадісності.
Після активно проведеного часу гості могли насолодитися соками, різними напоями, хрусткою випічкою та смачним шашликом на відкритій терасі кафетерію у парку.
Сімейний фестиваль став справжнім святом для дітей та їхніх батьків, подарував безліч незабутніх вражень і радісних моментів. Відвідувачі бажали компанії успіхів, процвітання та задоволених клієнтів.


Володимир УС.

Фото автора.