Я за ЗСЖ!

У Придністров’ї відбувся республіканський конкурс «Я за здоровий спосіб життя». Підсумки вже підбили, а нагородження у всіх містах країни проходить з 26 жовтня до 10 листопада. Одними з перших імена переможців дізналися жителі Слободзеї.

Республіканська акція «Я за ЗСЖ» проводилася за ініціативою Державної служби зі спорту ПМР. Протягом цього часу учасники ділилися спортивними досягненнями та своїм прикладом показували, як важливо вести здоровий спосіб життя і займатися спортом.

Першу церемонію нагородження учасників акції «Я за здоровий спосіб життя» провели у Суклейській дитячо-юнацькій спортивній школі. Серед нагороджених – працівник філії ЗАТ «Агропромбанк» м. Слободзеї Дмитро Чебан, працівник прокуратури Станіслав Реус, тренер-викладач з художньої гімнастики СДЮШОР № 4 м. Тирасполя Юлія Булкіна і вихованець Суклейської ДЮСШ Дмитро Баргала. Усі виконали один і більше комплексів конкурсу.

Учасникам акції вручили дипломи та заохочувальні призи від організаторів.

Упродовж кількох місяців ділилися своїми спортивними досягненнями й учасники республіканського конкурсу з Дубоссар. Найактивніших учасників школи настільного тенісу організатори також заохотили дипломами та цінними подарунками.

Дипломом Державної служби зі спорту ПМР, почесним знаком та цінним подарунком нагородили майстра спорту ПМР, президентського стипендіата, неодноразового переможця і призера республіканських і міжнародних змагань Олександру Кір’якову. Також відомчі нагороди отримали кандидати у майстри спорту ПМР Святослав Пантелєєв і Владислав Севастьянов.

Заохочувальні призи дісталися: майстру спорту міжнародного класу ПМР, учасниці Перших Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі Ользі Близнюк, любителю настільного тенісу зі стажем Івану Радовському та юній вихованці школи Марії Кучук.

«У Дубоссарах створено всі умови для того, щоб вести здоровий спосіб життя і займатися фізкультурою. І як показала практика, саме з таких активних хлопців та дівчат виходять великі спортсмени. І приклад цьому – вихованці Республіканської СДЮШОР настільного тенісу», – підкреслив Валерій Гросул.

У Григоріополі, Дубоссарах і Рибниці нагородження провели з 26 по 30 жовтня, у Тирасполі – з 1 по 5 листопада. Церемонія нагородження у Бендерах відбудеться з 6 по 10 листопада.

Оксана   КРУК.

Фото Держслужби зi спорту ПМР.