Допомогти птахам узимку – Благородно

Зима – найбільш важкий період для птахів. Багато з них не відлітають у теплі краї, а залишаються зимувати на батьківщині. Тож і доводиться їм у цей час терпіти холод, пронизливий вітер, заморозки, відсутність даху над головою та поживи. Тільки людина може допомогти пернатим перенести скруту і вижити.

Діти від батьків дізнаються, як врятувати пташок, а дорослі повинні не тільки їм про це розповідати, а й подавати приклад, як допомогти братам нашим меншим.

Підключаються до порятунку й учасники молодіжних організацій, які вчать школярів не залишатися байдужими до пташиних проблем. У Дністровську молодіжний актив Молдавської ДРЕС завершив екологічну акцію «Допоможемо птахам узимку!»

Протягом двох тижнів активісти підприємства спільно з дітьми майстрували шпаківні та годівниці для птахів з непридатного матеріалу і деревини та встановили їх у парку біля адміністративної будівлі, а також на території підприємства.

У заході взяли участь генеральний директор Молдавської ДРЕС Валентин Трубчанін і співробітники підприємства.

Метою проведення акції її організатори назвали виховання дбайливого й уважного ставлення молодого покоління до природи та любові до рідного краю.

Є надія, що діти виростатимуть чуйними й турботливими, небайдужими до чужої біди.

Анастасія   КАСИМ.

Фото  прес-служби Дністровської ГЕС.