Перемога в наших серцях

Рибницька держадміністрація спільно з Управлінням культури оголошує про початок районного онлайн-фестивалю творчих робіт «Перемога в наших серцях!»

Метою фестивалю є моральне і патріотичне виховання підлітків та молоді на основі цінностей історичної та духовної спадщини, втілених у різних видах мистецтва, а також увічнення в пам’яті молодого покоління героїзму, проявленого радянськими воїнами в період Великої Вітчизняної війни.

Одним з основних завдань організаторів є широке залучення всіх категорій громадян міста Рибниці до участі в заходах з метою розвитку патріотизму і почуття поваги до героїчного минулого нашого народу.

Онлайн-фестиваль відбудеться за такими номінаціями:

  1. Відеоролик «Мій дід (прадід) – фронтовик» (відео не повинно перевищувати 5 хвилин).
  2. Малюнок або плакат про Велику Вітчизняну війну (виконаний олівцями, фарбами, можна в техніці колажу). Техніка виконання – вільна. Розмір малюнка (плаката) – А-2, А-3.
  3. Вірші та пісні про Велику Вітчизняну війну (від кожного учасника по одному твору).
  4. Лист-подяка в минуле учасникам Великої Вітчизняної війни (Учасники фестивалю звертаються зі словами вдячності до людей, які жили в період воєнних дій, які віддали свої сили та життя за Велику Перемогу).
  1. Сімейний альбом воєнних років (Учасники фестивалю розміщують фото своїх родичів, які брали участь у бойових діях періоду ВВВ, на сторінці МУ «РУК», сайту «Одноклассники» в групі – Фестиваль «Перемога в наших серцях!» з розповідями-історіями про війну).

Для участі у фестивалі необхідно до 1 травня 2021 року надіслати заявку на електронну пошту оргкомітету: mu-ruk@mail.ru.

Детальне положення про фестиваль і бланк-заявку можна завантажити на сайті Рибницької держадміністрації.

Довідки за номерами телефонів: 0 (555) 3-25-78;

0 (555) 3-17-50.

Дмитро   ВЛАДОВ.