Усі на онлайн-футбол!

Повернення довгоочікуваної й усіма улюбленої Амоліги –вже в ці вихідні. Уболівальникам вхід досі заборонений, усьому виною все та ж пандемія. Гарна новина для любителів міні-футболу – всі матчі транслюються онлайн на офіційному сайті змагань.

Два тижні перерви, й команди знову повертаються на футбольні міні-поля і продовжують свою битву за заповітний трофей. Уже в ці вихідні три клуби з Тирасполя спробують відібрати Кубок у чемпіонів з Кишинева – ФК «Геотермал». На перемогу претендують «Інтердністерком», «Вівафарм» і «Червона Зірка». Перший півфінал призначено на 25 жовтня на тираспольській Лайнс Арені, де відбудеться столичне дербі – «Вівафарм» зіграє проти «Червоної Зірки» – минулорічний фіналіст проти дебютанта. Суперники вже зустрічалися, тому команди одна одну знають добре. В останній футбольній битві фармацевти ледве зломили опір «Зірки» – 3:2.

Битва за вихід у фінал складається з двоматчевого протистояння –1 листопада до гонки за трофеєм приєднаються «Інтердністерком» і «Геотермал». У півфіналі команди вже билися – це було минулого року. Цього року їхні шляхи знову зійшлися, а в чемпіонаті суперники розійшлися миром – 1:1. «Ми зіграли внічию, і це дало можливість увійти в четвірку», – зазначив тренер і гравець міні-футбольної команди «Geotermal» Сергій Єпуряну. Зв’язківці налаштовані на подальші матчі також рішуче, вони впевнені, що Кубок повинен бути у тираспольчан. «Усі намагатимуться грати від оборони, бо одна помилка загрожуватиме плачевними наслідками. Це буде дуже обережний футбол», – підкреслив гравець міні-футбольної команди «Інтердністерком» Олександр Намашко.

Амоліга 2020 року – плей-офф уже близько. Усі матчі, включаючи фінальний поєдинок, транслюватиме Перший Придністровський телеканал. У понеділок, 26 жовтня, всі любителі футболу зможуть насолодитися зустріччю «Вівафарм» – «Червона Зірка». Початок трансляції о 21:30.

Леся Потоцька.