Шановні працівники та ветерани митної служби!

Вітаю вас з професійним святом!

Заснування митних органів у структурі виконавчої влади 1992 року відіграло визначальну роль у дотриманні порядку під час переміщення товарів через кордон Придністровської Молдавської Республіки. Державний митний комітет завжди був і залишається органом, який захищає економічні інтереси нашої держави та її економічну безпеку.

Своєчасна розробка, застосування й модернізація методів і механізмів, що забезпечують дотримання митного законодавства Придністров’я, є магістральними напрямками діяльності Державного митного комітету. Самовіддана служба придністровських митників на рубежах нашої держави дозволяє ефективно боротися з контрабандою та іншими злочинними діяннями, які завдають шкоди інтересам Придністровської Молдавської Республіки.

Придністровські працівники митниці роблять вагомий внесок у формування бюджету, служать цілям інвестиційної привабливості республіки, створення її позитивного образу для торгового партнерства з учасниками світових ринків. Переконаний, що високий професіоналізм придністровських митників і надалі сприятиме досягненню пріоритетів Придністров’я.

Шановні працівники та ветерани митної служби! Дякую вам за службу! Міцного здоров’я, щастя та всіляких гараздів вам і вашим близьким!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ