Захисникам присвячується: турнір з міні-футболу

Слідом за футбольною командою телевізійників «Авангард ТВ ПМР» спортивний майданчик у мікрорайоні «Солнєчний» у Бендерах випробувало керівництво міста. Напередодні сумної проте значущої дати – 30-річчя Бендерської трагедії, відбувся турнір з міні-футболу.

Учасниками події стали чотири команди: держадміністрація міста, ветерани спорту, молодіжна збірна та міськрада.

Відкрила турнір з міні-футболу місцева влада – на полі вирішували, хто сильніший та крутіший представники держадміністрації міста та бендерські депутати. Перша гра закінчилася перемогою збірної на чолі з капітаном команди –мером Романом Іванченком. Принципова гра завершилася із розгромним рахунком – 5:1. «Зазвичай пристрасті киплять у кабінетах держадміністрації, міської Ради народних депутатів у поточній діяльності, сьогодні вони кипіли на новозбудованому спортмайданчику. Я впевнений, що всі дістали задоволення, я вам скажу, що була битва на результат, усі старалися викладатися за повною програмою», – поділився своїми враженнями капітан.

У другому поєдинку на новому футбольному полі зійшлися ветерани спорту проти молоді міста – фіналістів турніру «Шкіряний м’яч», ліцеїстів та учнів школи № 11. Матч видався видовищним, але в підсумку досвідчені футболісти обіграли молодь із рахунком 6:2. «Ветерани грали просто чудово, було дуже багато комбінацій, попри те, що їм більше років, ніж нам. Ми мали б бути швидшими та витривалішими, але вони грали набагато краще», – розповів після матчу футболіст команди молодіжної збірної Микита Іванченко.

У фіналі зійшлися дві кращі команди – держадміністрація міста та ветерани спорту. Суперники були рівними, це підтвердив і рахунок матчу. В основний ігровий час переможця виявити не вдалося – 3:3. Кращу команду визначили за серією пенальті: 2 м’ячі забили ветерани та 3 – керівництво міста. До речі, вирішальний переможний гол забив мер м. Бендери Роман Іванченко. «Користуючись нагодою, хочу звернутися до всіх бендерчан, до всіх придністровців: не сидіть удома, за можливістю виходьте на чудові місця, які створюються останнім часом у геометричній прогресії. Виходьте з друзями, сім’ями, дітьми, прищеплюйте здоровий спосіб життя всім», – наголосив Роман Дмитрович.

У підсумку переможцем турніру стала команда держадміністрації, на другому місці розташувалися ветерани спорту, а бронзову медаль виборола збірна молоді

Оксана КРУК.