Наші в Бельцях

У Бельцях завершився шостий етап чемпіонату національної дитячої ліги Молдови з тенісу. Це перший такий спортивний захід в історії цієї країни, який проводився у 3-х вікових категоріях як у юнаків, так і у дівчат.


У наймолодшій віковій групі відзначилися вихованці дубоссарської школи настільного тенісу – Андрій Міщишин та Сергій Кістол. Дівчатка – Марія Мокроусова-Кучук та Софія Гиря – також не залишилися без медалей, завоювали «бронзу».

У середній віковій категорії поміж юнаків перемогу також здобула команда з Дубоссар, до складу якої увійшли брати Матвій та Тимофій Мошняги. Третє місце посіла друга команда РСДЮШОР міста – Денис Барбу та Андрій Міщишин. У дівчат – Стелла Добровольська та Світлана Гулько вибороли бронзові нагороди».

У старшій віковій категорії впевнену перемогу здобули наші юнаки Віктор Ящук та Матвій Мошняга, а також дівчата Олександра Думінік, Катерина Сіряк та Аліна Пулукчу.

У підсумку, дубоссарські тенісисти здобули 4 командних «золота» з шести та 3 бронзові нагороди. Команди до змагань підготували: Валерій Гросул, Валерія Гросул, Ірина Шмигановська, Олена Барбу, Олена Мокроусова, Валерій Лєка, Анатолій Міцул.

Особисті змагання дитячої ліги, на яких будуть представлені вихованці РСДЮШОР з настільного тенісу, також відбудуться у Бельцях 17-18 грудня


Наталя СИНЯВСЬКА.

Фото з вiдкритих джерел.