Вітаю вас із професійним святом!

В умовах інформаційного суспільства триває безперервна модернізація інформаційних технологій, управління технічними, соціально-економічними та культурними процесами виходить на новий рівень. На сьогодні у світі інформаційні технології успішно застосовуються в царині мікроелектроніки, у виробництві комп’ютерів і програмного забезпечення, в розвитку Інтернету, в телефонному зв’язку та мобільних сервісах. Відбувається масштабна цифровізація державних послуг, упроваджуються нові технологічні рішення, що дають можливість проводити різного роду лекції, семінари, тренінги, екскурсії у віртуальному просторі.

Інформаційні технології в Придністровській Молдавській Республіці – це галузь, яка динамічно розвивається. Процес їх упровадження в повсякденне життя суспільства охоплює підготовку, обробку і доставку інформації громадянам нашої держави.

За кожним успішним проектом у царині інформатизації стоїть велика праця і старання тих, хто працює в IT-сфері. Їхній високий професіоналізм, талант, здатність креативно мислити та створювати нові інформаційно-технологічні продукти дає змогу вирішувати масштабні державні завдання, до яких належать упровадження та візуалізація туристичної привабливості Придністров’я, створення Порталу державних послуг, запуск Придністровського історичного порталу, забезпечення якісного та доступного зв’язку.

Шановні працівники галузі інформаційних технологій! Від щирого серця бажаю вам здоров’я, миру і нових успіхів!
Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ