На знак подяки

Від щирого серця спішу подякувати всьому колективу редакції газети «Гомін» за проведену до Дня Перемоги акцію – безкоштовну передплату українськомовної газети ветеранам.

Ми вдячні вам за публікації на її сторінках матеріалів (листів, спогадів, нарисів) про Велику Вітчизняну війну. Для всіх нас, хто залишився живий і зустрів День Перемоги, це дуже важливо, оскільки ми розуміємо, що необхідно нашим дітям, внукам і правнукам говорити слова правди про минулу страшну війну. Вони повинні знати, якою ціною їхні предки захистили весь світ від фашистської чуми.

Ми дякуємо вам за об’єктивну інформацію про те, що відбувається в нашій республіці, як живуть люди в селах і містах Придністров’я, що робиться владою для поліпшення життя нашого населення й зокрема ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Ми з задоволенням читаємо газету «Гомін», щосуботи чекаємо її приходу в наші домівки. Усе це свідчить про те, що ваша праця корисна і дуже важлива для нас. Ми бажаємо вам нових трудових звершень, нових цікавих проектів і, як наслідок, розширення читацької аудиторії.

Голова Ради ветеранів війни, праці та ЗС  Ю. І. ІЛЬЯШЕНКО.