У хокей грають справжні чоловіки

До Дня народної єдності та з нагоди відкриття нового хокейного сезону 3 листопада на столичному льодовому катку «Сніжинка» відбувся хокейний матч між командою Оперативної групи російських військ (ОГРВ) у Придністров’ї «Красная звезда» та хокейним клубом «Тирасполь».

Слід зазначити, що гру відвідала величезна кількість уболівальників, які  заповнили всю арену. Матч складався з трьох періодів, кожен з яких тривав по 20 хвилин. У перервах між періодами охочі могли взяти участь у конкурсі на точність забивання шайби у хокейні ворота. Професійні поради з правильного виконання хокейних кидків давали гравці обох команд.

Головним призом конкурсу стало безкоштовне катання на спортивній арені впродовж одного дня.

На думку одного з організаторів матчу Олексія Крашенінникова, гравці команд настільки здружилися, що тренування на ковзанці проводять разом і дружать сім’ями.

Як розповів в інтерв’ю нашому кореспондентові директор спортивної арени Геннадій Немировський, нині у всьому світі велику увагу приділяють питанням здоров’я. «Потрібно завжди, незалежно від віку, бути в хорошій спортивній формі. Льодові види спорту цьому сприяють, оскільки дозволяють позбутися плоскостопості. На сьогодні діє урядова програма, з якою ознайомлені дитячі будинки та школи. Відповідно до неї, у робочі дні, з 9.00 до 17.00, діти на нашій арені зможуть кататися безкоштовно. Закликаю всіх взяти участь у розвитку таких видів спорту, як фігурне катання та хокей», – сказав керівник спортивного комплексу.

На його думку, цінова політика досить лояльна. Охочі покататися в робочий день заплатять 25 рублів за годину катання. Якщо приходить група із 5 – 10 осіб, то ціна для однієї людини складе 20 рублів за годину на ковзанці, у вихідні ціна масового катання становить 25 рублів.

Також директор висловив подяку Президенту Вадиму Красносельському, Уряду Республіки, начальнику ОГРВ у Придністров’ї полковнику Дмитру Зеленкову за величезну допомогу в організації спортивного свята.

Незважаючи на те, що гра закінчилася впевненою перемогою команди «Красная звезда» з рахунком 8:1, головним підсумком можна назвати позитивні емоції уболівальників, які відвідали цей хокейний матч.

Олександр   ЗАЙЧУК.