Шановний Віталію Вікторовичу! Шановні співробітники зовнішньополітичного відомства ПМР!

Прийміть щирі вітання з нагоди 29-ї річниці утворення Міністерства закордонних справ Придністровської Молдавської Республіки!

У своїй діяльності зовнішньополітичне відомство республіки виходить з довгострокових цілей зміцнення придністровської державності, реалізації концепції зовнішньої політики й державної стратегії розвитку Придністров’я, що реалізуються відповідно до позиції та вибору нашого народу.

У непростих умовах тривалої стагнації переговорного процесу придністровськими дипломатами вживаються адекватні політико-дипломатичні заходи, спрямовані на забезпечення стратегічної стабільності, збереження паритетної взаємодії з міжнародними партнерами, захист прав і свобод придністровців.

Особливо відзначу продуктивну роботу, виконану міністерством з надання допомоги придністровцям, які перебували за кордоном у розпал пандемії коронавірусу. Завдяки вашим оперативним і послідовним діям, удалося стабілізувати ситуацію з цього питання.

Бажаю Вам, шановний Віталію Вікторовичу, всім придністровським дипломатам міцного здоров’я, оптимізму та успіхів у реалізації професійних і життєвих планів!

Миру і доброї долі вам та вашим родинам!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ