Шановні працівники й ветерани торгівлі та споживчої кооперації!

Вітаю вас з професійним святом!

Торгівля є важливим компонентом забезпечення стабільності держави й виступає одним із ключових факторів, що сприяють економічному зростанню ПМР.

Сформована в республіці торгова інфраструктура дозволяє не тільки задовольняти потреби внутрішнього ринку, а й нарощувати товарообіг з іншими країнами, підвищувати потенціал виробничих потужностей придністровських підприємств як у промисловості, так і в аграрному секторі. Важливе місце в економічному комплексі Придністров’я посідає споживча кооперація як особлива форма самоорганізації людей, в основі якої лежать спільні інтереси та цілі.

Держава постійно приділяє увагу галузі торгівлі, намагається створити рівні умови для всіх учасників ринку, завдяки чому торгівля розвивається, як відкрита система. Працівникам торгівлі та споживчої кооперації властиве вміння залучити покупця, зацікавити його якістю продукції. Нові об’єкти торгівлі, що з’являються в містах і селах, магазини крокової доступності, торговельні центри, а також ярмарки вихідного дня повною мірою задовольняють попит з боку населення, формують багатий вибір товарів і послуг. Значного поширення набув рух «Купуй придністровське!»

Шановні працівники й ветерани торгівлі та споживчої кооперації ПМР! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя і професійних успіхів!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ