Шановні працівники торгівлі та споживчої кооперації республіки!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від мене особисто прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята!

Торгівля є галуззю, яка динамічно розвивається, про що свідчать нові зручні магазини «крокової доступності», фірмові підприємства торгівлі та відділи місцевих товаровиробників. До цієї сфери залучені кваліфіковані фахівці, завдяки зусиллям яких вирішується одне з головних завдань – задоволення соціальних потреб населення.

Це велика відповідальність, і ви з нею успішно справляєтеся: придністровський споживач дістає все комфортніші послуги, підвищується культура та якість обслуговування. Упевнений, що увага й доброзичливість до покупців, професіоналізм працівників торгівлі, сумлінне ставлення до своїх обов’язків і посмішка будуть візитною карткою всіх торгових підприємств ПМР.

Бажаю всім вам нових перемог, стабільного розвитку та процвітання, щоб ваша робота приносила задоволення й достаток, у домівках панували спокій і добробут, а життя було наповнене любов’ю та щастям!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ