Шановні придністровці! Вітаю вас з Днем сім’ї, любові й вірності!

Споконвіку сім’я була й залишається базовим осередком суспільства, моральною основою життя людини, цитаделлю її духовних цінностей, традицій і наступності поколінь.

У Придністров’ї з 2008 року відзначається свято сім’ї, любові та вірності в день пам’яті святих Петра і Февронії Муромських. Придністровці повною мірою поділяють традиційні цінності, засновані на інституті сім’ї, шлюбі між чоловіком і жінкою.

Поміж пріоритетів Придністровської Молдавської Республіки завжди були й залишаються всебічна підтримка сім’ї, її соціальна захищеність. Міцний сімейний союз, заснований на любові та взаємоповазі, є запорукою щасливого життя будь-якої людини. Надзвичайно важливо, щоб інститут сім’ї в нашій державі дедалі зміцнювався, щоб подружжя, яке прожило в повній злагоді багато років, ставало яскравим прикладом для молодят, щоб бабусі й дідусі були оточені увагою і турботою дітей і онуків.

Шановні придністровці! У цей святковий день бажаю вам, щоб щастя і добробут були незмінними супутниками вашого життя, а родинні взаємини були сповнені любові, щирої доброти, душевної теплоти й радості!

Президент

В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ