Шановні придністровці!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас з Днем сім’ї, любові та вірності!

Сьогоднішнє свято відоме і як День пам’яті святих князя Петра та княгині Февронії Муромських. Саме ці святі на Русі вважалися покровителями сім’ї та шлюбу, а їхня вірність і повага одне до одного стали ідеалами подружнього життя. Символ свята – ромашка. Ця квітка є втіленням чистоти, ніжності та стійкості.

День сім’ї, любові та вірності з року в рік набуває все більше популярності й підтверджує той факт, що для більшості людей родина і любов – це головні цінності.

Саме сім’я – начало всіх начал, джерело любові й підтримки. Від ситуації, мікроклімату в домівці та в родині залежить, яке виховання дістане людина, які цінності знайде. Кожен із нас асоціює своє щастя насамперед з сім’єю, де його люблять, завжди зрозуміють і підтримають у важку хвилину. В родинному осередку ми знаходимо радість, спокій переймаємо досвід і життєву мудрість старших поколінь.

Міцна і щаслива сім’я – надійна опора держави. Уряд робить усе можливе, щоб життя кожного громадянина покращувалося. Особлива турбота приділяється молодим придністровцям. Цього року стартувала програма з забезпечення молодих сімей житлом. Сертифікати на квартири, придбані на пільгових умовах, отримала вже 151 пара.

Дорогі придністровці! У цей чудовий святковий день дозвольте побажати вам і вашим родинам добра та спокою, миру і взаєморозуміння, здоров’я й доброї долі. Нехай ваше життя буде щасливим, а близькі люди завжди будуть поруч. Миру кожній домівці!

Голова Уряду О. В. МАРТИНОВ