Відчутна допомога

У Дубоссарах стартувала акція з надання допомоги багатодітним сім’ям напередодні навчального року: держадміністрація подарувала трьом сім’ям шкільні набори.

Їх отримали четверо дітей. Дві дівчинки цього року підуть до школи в перший клас. У шкільному подарунку – зручний барвистий рюкзак і близько тридцяти найменувань канцелярського приладдя, все на загальну суму майже 500 рублів.

Набори закуповують коштом місцевого бюджету. Надання допомоги дубоссарським сім’ям стало традицією. Минулого року такі святкові презенти до школи одержали дев’ять сімей, а цього року акція тільки розпочалася.

Заступник глави державної адміністрації з соціальних питань Наталія Кравець пояснила, що від батьків заздалегідь надійшли заяви про надання допомоги: «Усі звернення розглядає комісія, яка і приймає остаточне рішення. В основному звертаються багатодітні та малозабезпечені сім’ї. Нині, щоб зібрати дитину до школи, треба вкласти чималі кошти з домашнього бюджету, а якщо в сім’ї кілька школярів, то це досить складно. Держадміністрація надає посильну допомогу. Найближчим часом подібні подарункові набори порадують учнів ще декількох сімей»

Фото з сайту держадміністрації м. Дубоссари.