Шановні придністровці!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із 31-ю річницею утворення нашої держави!

Дата 2 вересня 1990 року стала найважливішою в історії нашої республіки. Це точка відліку придністровської державності, заснованої на принципах верховенства закону, свободи й незалежності.

У цей день ми з глибокою повагою згадуємо гідних представників нашого народу, що стояли біля витоків Придністров’я, зробили вагомий внесок у становлення і розвиток держави.

Висловлюю щиру подяку нашим співвітчизникам, які прославили республіку далеко за її межами, всім, хто багато років трудився і продовжує працювати в ім’я її процвітання. Ми пишаємося їхніми досягненнями, нам є на кого рівнятися і до чого прагнути в майбутньому.

Наш спільний обов’язок – своєю творчою працею і безмежною любов’ю до рідної землі сприяти економічному, соціальному і культурному розвитку республіки, зберігати мир в нашому багатонаціональному суспільстві.

Упевнений, попри всі труднощі обраного нами шляху, ми обов’язково все подолаємо і з новими силами будемо працювати далі, щоб виконати все задумане на благо Придністров’я.

У цей святковий день від щирого серця бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, миру, добра, любові та благополуччя! Нехай не вичерпується ваша енергія, а мрії та надії збуваються!

Зі святом, дорогі придністровці!

Голова Верховної Ради  О. КОРШУНОВ