Шановні придністровці! Дорогі співвітчизники!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із 31-ю річницею заснування нашої держави!

Придністровська Молдавська Республіка, створена волею народу, відвойована ціною багатьох життів, всупереч усім перешкодам продовжує своє становлення і впевнено дивиться в майбутнє. Більше трьох десятиліть ми відстоюємо своє право на вільний вибір мови спілкування, партнерів і вектора руху. Упродовж цього часу непорушними залишаються принципи, засновані на ідеях рівності, братерства народів, справедливості, патріотизму і поваги до власної історії.

Нам є чим пишатися, адже успіхи та досягнення республіки складаються з сумлінної праці жителів і їхньої любові до рідного краю. У Придністров’ї ми успішно розвиваємо виробництво і сільське господарство, зводимо сучасні будівлі, вдосконалюємо інфраструктуру міст і районів, рухаємо вперед освіту і науку, реалізуємо цікаві творчі проекти та підкорюємо спортивні вершини.

Можу запевнити, що ми не зупинимося на досягнутому. Глава держави поставив перед нами амбітні завдання. Попереду в нас ще важливіші справи, масштабні плани, реалізація яких зробить республіку комфортною для всіх.

Дорогі придністровці! Прийміть цього дня щирі вітання і найкращі побажання. Кожному району, місту і селищу республіки – успіхів і активного розвитку, всім жителям – міцного здоров’я, благополуччя, миру і добра!

Нехай Придністров’я міцніє і процвітає!

З повагою, Голова Уряду  О. МАРТИНОВ