Шановні педагоги!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом – Днем учителя!

Для кожної людини, для кожної сім’ї День учителя – одне з найсвітліших і добрих свят. Учителі мають величезну владу – владу над умами й душами дітей. Вони формують світогляд учня, його особистісні якості, розвивають його таланти, вчать думати й розуміти, величезною мірою впливають на вибір професії та життєвого шляху.

Хороший учитель – одночасно консерватор і новатор. Адже не дарма кажуть, що лише та людина, яка «осягає нове, плекаючи старе», може бути вчителем.

Своєю самовідданістю, невпинною працею й постійним творчим пошуком ви закладаєте основи завтрашнього дня, формуєте інтелектуальний потенціал держави.

Всупереч теперішнім труднощам у галузі освіти, впевнений, що науковий і педагогічний потенціал республіки й надалі сприятиме зміцненню та розвитку освітньої системи.

Спасибі за вашу величезну працю, за те, що віддаєте всі сили й час школі, своїм учням, і робите це щиро й від усього серця. Бажаю вам здоров’я, благоденства і працьовитих та вдячних учнів.

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ