Шановні педагоги та вчителі! Дорогі ветерани галузі!

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас із професійним святом!

Ваша професія – одна з найважливіших та складних. Своїм талантом і майстерністю саме ви, дорогі педагоги та вчителі, запалюєте серця учнів. І саме на вас лежить відповідальність перед сьогоденням і майбутнім нашої країни, оскільки життєва та професійна позиція вчителя впливає на погляди й переконання молодого покоління, виховує та формує особистість.

Придністровські педагоги – це професіонали своєї справи. Завдяки вашій праці, наші школярі не тільки беруть участь, а й перемагають у різних міжнародних олімпіадах і конкурсах, популярні в громадській, політичній, економічній галузях республіки, близького і далекого зарубіжжя.

Можна впевнено говорити, що нині освіта крокує в ногу з часом, беручи «на озброєння» нові передові технології. У цьому напрямку триває активна діяльність і в придністровській царині освіти. Завдяки спільним зусиллям, спрямованим на виконання Стратегії розвитку республіки на вісім років, школи та дитячі садки стають красивими, яскравими й сучасними. Тільки за останні чотири роки коштом Фонду капітальних вкладень вдалося відновити 56 дитсадків, 63 школи, 21 корекційний заклад. Минулого року в багатьох школах з’явилася оптоволоконна мережа, нові комп’ютери, а нинішнього – багато навчальних закладів змогли включитися в новий і цікавий проект «Електронний журнал».

Дорогі педагоги та вчителі! Спасибі вам за благородну працю, за те, що ви даруєте юним придністровцям доброту, любов і ласку, за те, що завжди приходите їм на допомогу, знаєте, як заспокоїти й підбадьорити кожного зі своїх учнів.

У день професійного свята бажаю вам здоров’я, добра та успіхів на професійній ниві, миру й гармонії у ваших серцях і сім’ях!

З повагою, Голова Уряду О. В. МАРТИНОВ