Рибницькому «Електромонтажу» – 40

Минулого тижня в держадміністрації міста Рибниці та Рибницького району відбулася урочиста церемонія вшанування працівників ВАТ «Електромонтаж». Рибницьку монтажну  дільницю тресту «Молделектромонтаж» на самостійному балансі було організовано Наказом Міністерства монтажних і спеціальних робіт СРСР від 9 січня 1978 року.

Підприємство зробило великий внесок у будівництво міста, брало безпосередню участь у будівництві Молдавського металургійного заводу, в реконструкції Рибницького цементного комбінату. Відчутну для міста допомогу «Електромонтаж» надав під час ліквідації наслідків обледеніння в 2000 році.

З 1995 року підприємством керує Михайло Матушевський. У 2005 році шляхом реорганізації утворено ВАТ «Електромонтаж». Основні напрямки діяльності – електрообслуговування освітніх закладів, будівництво електромереж, демонтаж і монтаж технічних засобів регулювання дорожнього руху, проведення електромонтажних робіт широкого профілю.

Глава держадміністрації В’ячеслав Фролов привітав колектив із 40-річним ювілеєм. «Ви є важливою ланкою в наших професійних відносинах. Ваше підприємство бере участь у всіх загальноміських заходах. У тендерах виграє завдяки професіоналізму, якості та пропонованим цінам. Упевнений, що ви й надалі збережете репутацію злагодженого, раціонального і результативного трудового колективу», – наголосив очільник міста.

На сьогодні трудовий колектив складається з 40 чоловік. Директор Михайло Матушевський розповів, що багато його членів працює з перших днів створення рибницького підприємства, та зазначив: «Завдяки збереженому колективу і технічній базі, ті завдання, які перед нами стояли та стоятимуть, ми виконуватимемо на належному якісному рівні».

Багатьох працівників підприємства вшанували високими державними нагородами. Зокрема, за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм заступник директора ВАТ «Електромонтаж» Євген Бузовський нагороджений орденом «Трудова слава». Медаль «За відзнаку в праці» вручили водієві Михайлу Мисаку та інженерові Валентину Шерпу.

Владислав   КРИЖАНОВСЬКИЙ.