Від імені Уряду ПМР і від себе особисто вітаю вас із професійним святом!

Електроенергетика є базовою галуззю придністровської економіки, що забезпечує електричною і тепловою енергією внутрішні потреби народного господарства і населення. Стабільний розвиток і надійне функціонування галузі багато в чому визначають енергетичну безпеку країни, є важливими факторами її успішного економічного розвитку.

Без енергетики неможливе нормальне функціонування всіх галузей життєдіяльності держави. Від злагодженої взаємодії працівників енергетичної галузі багато в чому залежить і якість життя громадян, їх домашній затишок і комфорт. Саме завдяки їм теплом та електроенергією забезпечуються промислові підприємства, житлові будинки, школи та лікарні, комерційні установи.

Комплексна підтримка держави забезпечує нині перехід придністровського енергетичного комплексу на інноваційний шлях розвитку. Впроваджуються і освоюються нові технології, здійснюється технічне переозброєння, модернізуються підприємства. Важливим у цьому ланцюжку є також високий професіоналізм і відповідальність енергетиків, що допомагає забезпечити стабільне і безпечне енергопостачання республіки.

Запорука впевненості в успішному розв’язанні ключових завдань – унікальний досвід, накопичений ветеранами електроенергетики, висока компетенція наших молодих фахівців, сучасна наукова і виробнича база енергетичних об’єктів.

У цей святковий день бажаю всім працівникам та ветеранам галузі успіхів, цікавих проектів, виробничих та особистих досягнень, доброго здоров’я та сімейного благополуччя!

З повагою, в. о. Голови Уряду

О. МАРТИНОВ