Президент ПМР Вадим Красносельський привітав співробітників і ветеранів органів енергетичної галузі з професійним святом.

Енергетична галузь є важливим стратегічним ресурсом економіки Придністровської Молдавської Республіки. Забезпечення безперебійного постачання електроенергії й тепла суб’єктам господарювання, в соціальні установи, в будинки та квартири придністровців, виконання Придністров’ям міжнародних зобов’язань з постачання електроенергії на експорт – це безперечні й безумовні пріоритети.

Реалізація всіх основних завдань можлива завдяки самовідданості тих, хто працює в цій галузі, тих, хто відповідально й уважно ставиться до своєї справи. Кожного дня придністровські енергетики проектують, здійснюють монтаж, ремонт і обслуговування теплових та електромереж, забезпечують їх надійне функціонування, вони роблять наше життя комфортним.

Слова особливої подяки адресую ветеранам галузі, які допомагають молодим фахівцям, діляться з ними своїми знаннями та професійним досвідом.

Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі! Від щирого серця бажаю здоров’я і благополуччя вам і вашим близьким!

Президент

В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ