Шановні працівники культури! Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й від мене особисто прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Сьогодні ми вшановуємо всіх, хто допомагає нам долучитися до неоціненної культурної спадщини Придністров’я: педагогів шкіл мистецтв, бібліотекарів, працівників музеїв і діячів мистецтв, фахівців будинків культури. Ваша діяльність сприяє збереженню, збагаченню і передачі майбутнім поколінням цінностей культури нашої країни.

Завдяки вашим ідеям та невтомній натхненній праці, придністровці живуть повноцінним культурним життям, залучаються до участі в грандіозних заходах, організованих вами. Багато свят, концертів, фестивалів стали традиційними й надзвичайно популярними серед дітей, молоді та людей старшого покоління. Ви допомагаєте талантам реалізовуватися в культурі та мистецтві, розкриваєте творчу енергію людини.

Шановні працівники культури, нехай ваша відданість професії, енергія, небайдужість, цілеспрямованість і надалі сприяють розкриттю багатющого культурного потенціалу нашої республіки.

У цей святковий день дозвольте висловити слова подяки за вашу плідну і цінну працю, постійний творчий пошук, готовність зберігати й примножувати культурні традиції нашої держави.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, всіляких гараздів, удачі та нових творчих звершень!

З повагою, Голова Уряду О. В. МАРТИНОВ