Шановні працівники культури! Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас з професійним святом!

Культура об’єднує народи й покоління, сприяє гармонійному і всебічному розвитку суспільства, ставить перед ним високі орієнтири неминущих, позачасових цінностей.

Ваша діяльність допомагає формувати гармонійну особистість, виховує людину ідейно, естетично, морально, долучає до краси, збагачує її емоційний, духовний світ. Саме працівники культури дарують радість від спілкування зі світом краси. Вам властиві дуже цінні риси: творче ставлення до своєї праці, ентузіазм, невтомність, бажання радувати й дивувати людей.

Ви продовжуєте народні традиції, робите значний внесок у зміцнення міжнаціональної дружби та злагоди. Завдяки вашій діяльності зберігаються і примножуються духовно-культурні багатства багатонаціонального народу нашої республіки. Нам є що показати й чим пишатися. Республіканські фестивалі, народні свята і міжнародні конкурси незмінно привертають широку увагу жителів Придністров’я.

Нині дуже важливо виховувати любов і повагу до рідної культури, створювати умови для рівного доступу громадян до її багатства й відшукувати нові форми популяризації наших великих культурних традицій.

Упевнений, що ваш професіоналізм, творчість, натхненна праця і надалі найблаготворніше впливатимуть на формування духовно-моральних орієнтирів придністровського суспільства.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, добра і щастя, нових досягнень на благо рідного Придністров’я!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ