Шановні працівники легкої промисловості!

Вітаю вас із професійним святом!
Легка промисловість у Придністровській Молдавській Республіці одна з найважливіших галузей економіки, має безумовну соціальну значущість, випускаючи широкий спектр товарів народного споживання. Підвищення рівня конкурентоспроможності продукції легкої промисловості на внутрішньому та зовнішньому ринку є одним із безумовних пріоритетів. На досягнення цієї мети й спрямовані заходи підтримки держави.

Участь придністровських підприємств легкої промисловості в республіканських і міжнародних конкурсах підтверджує жваву зацікавленість з боку міжнародних інвесторів. Крім того, практика організації виставок з подальшою реалізацією продукції всередині Придністров’я відображає підвищений попит населення до придбання придністровських товарів.

Надзвичайно важливо, щоб легка промисловість постійно модернізувалась, нарощуючи при цьому темпи виробництва та підвищуючи продуктивність праці. Держава й надалі створюватиме необхідні умови розвитку для підприємств, забезпечуватиме залучення в галузь досвідчених і висококваліфікованих фахівців.
Шановні працівники легкої промисловості! Дякую за вашу самовіддану працю! Від щирого серця бажаю вам миру, здоров’я та нових успіхів!
Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ
Фото: kun.uz