Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом!

З легкою промисловістю в Придністров’ї поєднані тисячі людей, які щодня виробляють необхідну нам продукцію: взуття, одяг, предмети побуту, без яких неможливе життя сучасної людини. У сьогоднішніх реаліях текстильна та легка промисловість розвиває партнерство виробників і споживачів товарів, відроджує культуру підприємництва, формує ділову та інвестиційну активність.

Головна цінність галузі – це працівники. Професіонали, які в умовах жорсткої конкуренції прагнуть зробити галузь високотехнологічною, такою що відповідає запитам найвибагливіших споживачів. Нині, в умовах обмежень та нестабільної зовнішньоекономічної обстановки, дуже важливо, що ви продовжуєте творчий пошук, підвищуєте якість продукції, створюєте нові зразки, здатні конкурувати зі світовими аналогами. Переконаний, що ви зможете розв’язати всі складні завдання, що стоять перед вами, забезпечити конкурентоспроможність своєї продукції на зовнішньому і внутрішньому ринках.

Запорукою динамічного розвитку легкої промисловості сьогодні є висока кваліфікація менеджменту, своєчасна модернізація виробництва, розвиток фірмової торгівлі. Підприємства галузі дістають державну підтримку, що забезпечує впровадження у виробництво нових технологій, сприяє підвищенню якості виробленої продукції. Найкращі зразки успішно витримують порівняння з зарубіжними аналогами та по праву можуть стати еталоном якості під брендом «Зроблено в Придністров’ї».
Висловлюю щиру вдячність усім трудовим колективам за самовіддану працю. Особливі слова подяки – ветеранам галузі. Бажаю всім працівникам текстильної та легкої промисловості поваги та пошани на виробництві, міцного здоров’я, успіхів, миру та впевненості у завтрашньому дні!
Голова Уряду О. М. РОЗЕНБЕРГ
Фото: ruposters.ru