ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем медичного та фармацевтичного працівника!

Питання розвитку системи охорони здоров’я в Придністровській Молдавській Республіці перебувають у центрі уваги держави. Це обумовлено, в першу чергу, турботою про збереження здоров’я придністровців усіх поколінь.
У нашій країні забезпечується надання населенню лікувально-профілактичної допомоги та медичних послуг широкого спектра. Триває розширення програм стосовно до осіб, які мають інвалідність, зокрема надання пільг дітям-інвалідам із сімей біженців; розширюється перелік категорій громадян, які отримують безплатні ліки; розв’язуються питання оплати лікування в закордонних клініках; триває активна робота над збільшенням площі в медустановах для навчання студентів-медиків.

Спільними зусиллями Придністров’я вже третій рік бореться з пандемією COVID-19, яка, на щастя, останнім часом почала зменшувати оберти. Саме ви, наші медпрацівники та фармацевти, відіграли провідну роль у захисті населення республіки від цієї хвороби. Ваша професія – це щоденний подвиг, який потребує доброти, чуйності та милосердя. Ваш високий професіоналізм допомагає багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості в завтрашньому дні та знову відчути радість життя.
У цей святковий день висловлюю вам глибоку вдячність і бажаю миру, міцного здоров’я, щастя, радості, натхнення та успішного здійснення всіх планів і починань!

Президент
В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ
Фото: ultfoms.ru