ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть щирі вітання з професійним святом!

Професія медичного працівника – благородна і гуманна, вона не передбачає свят і вихідних, проте вимагає особливих моральних чеснот: милосердя, чуйності, співпереживання, здатності розділити чужі біль і страждання. До того ж медпрацівники повинні постійно вдосконалюватися, підвищувати рівень знань і вивчати новітні медичні технології.
Кожен день у будь-який час доби ви боретеся за людські життя, проявляючи співчуття й чуйність, відповідальність і доброту. Ви приходите на допомогу у важкі хвилини, здійснюючи часом неможливе, з честю виконуючи клятву Гіппократа.

Попри всі складнощі, які переживає нині галузь охорони здоров’я, престиж медичного працівника залишається високим. На сьогодні в медицині немає другорядних професій. Ніщо не може замінити добрих рук і серця лікаря, турботи медичної сестри, доброзичливої поради фармацевта, уваги та чуйності санітарного працівника. Подальший успішний розвиток системи охорони здоров’я немислимий без професійно грамотних, досвідчених і відповідальних людей, які працюють у цій царині.

Упевнений, що вірність покликанню та високий професіоналізм медиків і надалі служитимуть збереженню найбільших цінностей, дарованих людині, – її життя та здоров’я.
Бажаю вам професійних успіхів, гарної долі та стабільності. Нехай ваша турбота завжди знаходить відгук у пацієнтів і повертається до вас, зігріваючи в будь-якій життєвій ситуації.
Голова Верховної Ради
О. В. КОРШУНОВ
Фото: nikita-store.ru