Шановні придністровці! Шановні військовослужбовці Миротворчих сил Російської Федерації!

Цього року ми відзначаємо ювілейну річницю миротворчої місії на берегах Дністра. Відтоді як у Придністров’я введені Миротворчі сили Російської Федерації, минуло 30 років. Упродовж цього часу мир у регіоні підтримується завдяки успішній реалізації однієї з найбільш дієвих миротворчих операцій.

Роль російських миротворців, які є гарантами мирного життя і безпеки наших громадян, неможливо переоцінити. Довгі роки російський військовий контингент Спільних Миротворчих сил та Оперативної групи російських військ з гідністю виконує свою високу місію.

Придністровські громадяни незмінно вважали та вважають за необхідне збереження чинного формату миротворчої операції, на підтримку якого восени 2017 року було зібрано понад 80 тисяч підписів.

Шановні представники військового контингенту Миротворчих сил Російської Федерації!

Висловлюю вам щиру вдячність за величезний внесок у справу збереження миру і безпеки. Для нас ви були й залишаєтеся уособленням упевненості в завтрашньому дні.

Бажаю всьому особовому складу військового контингенту Миротворчих сил Російської Федерації міцного здоров’я, щастя, добробуту та успіхів у службі!

Нехай на нашій придністровській землі небо завжди буде мирним, ясним і світлим!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ


Фото: sdrvdv.ru.