Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто вітаю вас із головним державним святом – Днем утворення Придністровської Молдавської Республіки!

Створене волею народу, який відстояв своє право на суверенітет і довів свою стійкість, Придністров’я зустрічає свій 32-й рік. Становлення молодої держави тісно поєднане з ідеалами свободи й демократії, з пріоритетом прав людини та громадянина.

Уже понад три десятиліття священна дата – 2 вересня – нагадує нам не тільки про справи й подвиги засновників і захисників країни, а і про відповідальність перед її сьогоденням та майбутнім. Придністровці впевнено продовжують справу старшого покоління: захищають право на самовизначення, наполегливо працюють, виховують дітей у повазі до історії та заповітів предків, зберігають самобутність і унікальну культуру рідного краю.
Нам є чим пишатися! Наші міста і села з року в рік стають красивішими й комфортнішими, вітчизняні підприємства випускають високоякісну продукцію і зберігають виробництво навіть у найскладніші періоди, придністровські поля й сади дають рясний урожай і гарантують продовольчу безпеку республіки, наші діти ростуть гідними продовжувачами кращих традицій багатонаціонального народу Придністров’я.

Твердо вірю у правильність обраного курсу і великий потенціал Придністровської Молдавської Республіки. Головне надбання нашої держави, її сила й міць – придністровці. Ми обов’язково досягнемо нових успіхів і реалізуємо всі поставлені завдання!
У цей святковий день дякую кожному з вас за патріотизм, єднання та відданість творенню. Міцного вам здоров’я, миру і добра!

З повагою, Голова Уряду О. М. РОЗЕНБЕРГ