Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди 32-ї річниці з дня утворення нашої держави!

Це свято воістину є символом єднання всього придністровського народу, символом злагоди й миру, суверенності та незалежності. Кожен житель нашої республіки з гордістю іменує себе – придністровець.
32 роки тому ми проголосили свою незалежність. За цей період ми досягли успіхів у розбудові правової, демократичної, суверенної держави, яка гарантує захист прав і свобод громадян.
У будь-які часи становлення молодої держави перед нами стояли певні завдання, які вимагали від усіх нас консолідації всіх сил. І сьогодні постає завдання щодо подальшого забезпечення розвитку економіки та підвищення рівня життя населення республіки, збереження миру і стабільності в країні.
Упевнений, що цілеспрямованість і працелюбність придністровців, злагода громадськості, злагоджена й конструктивна діяльність органів державної влади стане надійною запорукою подальшого розвитку і процвітання Придністровської Молдавської Республіки.
У цей святковий день від щирого серця бажаю всім мешканцям нашої країни міцного здоров’я, мирного неба над головою, добробуту, реалізації всіх намічених планів і нових успіхів у творчій праці на благо нашої Батьківщини.

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ