Дорогі друзі, працівники машинобудівної, метало- обробної та електротехнічної галузей промисловості!

Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Якість промислового зростання Придністровської Молдавської Республіки багато в чому визначає розвиток машинобудівної, металообробної та електротехнічної галузей. Реалізація довгострокових завдань розвитку держави, підвищення добробуту її громадян безпосередньо залежать від вашої стабільної та продуктивної роботи.

На жаль, нині наша держава перебуває в дуже складній політичній і соціально-економічній ситуації, та всупереч цьому, нам вдалося зберегти кадри й науково-виробничий потенціал. На сьогодні ми з успіхом освоюємо нові технології, випускаємо ліквідну, популярну продукцію, яка відповідає найвищим стандартам.

Упевнений, що майстерність, наполегливість, відповідальність і відданість обраній справі придністровських працівників машинобудівної, металообробної та електротехнічної галузей промисловості сприятимуть і надалі досягненню високих виробничих результатів, подоланню будь-яких труднощів, з тим, щоб і надалі випускати потрібну і затребувану споживачами продукцію з придністровською маркою.
Висловлюю вам глибоку вдячність за дуже важливу і плідну працю. Бажаю міцного здоров’я, гарної долі, оптимізму, мирного неба над головою й нових досягнень у професійній діяльності на благо та процвітання Придністровської Молдавської Республіки.

Голова Верховної Ради
О. В. КОРШУНОВ