Про конкурс логотипiв

У Придністров’ї 2023-й оголошений Роком агропромислового комплексу, сільських територій і сільського туризму.


Міністерство сільського господарства та природних ресурсів оголосило проведення публічного конкурсу на створення графічного зображення – логотипу Року.
Відповідно до положення до участі в ньому запрошуються юридичні й фізичні особи, зокрема індивідуальні підприємці та авторські колективи.
До конкурсу можуть також залучитися як професійні дизайнери, художники, реставратори, педагоги, працівники галузі освіти, школярі, студенти, робітнича молодь, так і всі, хто цікавиться і володіє мистецтвом дизайну та художніми навичками.

На конкурс приймають тільки одну роботу в електронному форматі (JPG, GIF, PNG) з обов’язковим додатком до робочих файлів.
Представники оргкомітету уточнюють: «Мета конкурсу: створення сучасного, оригінального, легко впізнаваного логотипу та іміджевого слогану, який використовуватиметься в інформаційно-рекламній та представницькій продукції в рамках Року агропромислового комплексу, сільських територій та сільського туризму в ПМР; сприяння у формуванні та поширенні позитивного іміджу республіки; реалізація загальнодержавного завдання щодо привернення уваги суспільства і держави до питань розвитку сільськогосподарського виробництва та підприємницької діяльності в галузі АПК, освоєння сільських територій ПМР, популяризації сільського туризму; підвищення довіри населення до вітчизняного виробника сільськогосподарської продукції».

Конкурсна робота та заповнена заявка прийматимуться до 17 жовтня 2022 року на електронну адресу оргкомітету конкурсу: 2023apk@gmail.com або за адресою:
м. Тирасполь, вул. Юності 58/3, Міністерство сільського господарства та природних ресурсів ПМР. Контактні телефони оргкомітету: 0 (533) 66632, 66286.
Нагородження фіналістів та призера конкурсу відбудеться не пізніше 1 листопада 2022 року


З подробицями конкурсу ознайомила
Анастасія КАСИМ.