Шановні педагоги та працівники освітніх закладів!

Від імені Верховної Ради та від себе осо бисто вітаю вас зі святом – Днем учителя!
Якщо будь-кого попросити назвати імена людей, які залишили найбільший слід в його житті, які вплинули на його формування як особистості, то в цьому списку обов’язково будуть імена Вчителів. Саме так, з великої літери! Ми з пошаною ставимося до людей, які віддали нам часточку свого серця.

У всі часи праця педагога була нелегкою, оскільки вимагала не просто якісної передачі знань, а й наявності особливих духовних чеснот людини, яка обрала цей шлях. І тепер – не виняток.
Учителі наділені величезною владою – владою над умами й душами дітей. Вони формують світогляд дитини, її особистісні риси, розвивають її таланти, вчать думати та розуміти, величезною мірою впливають на вибір професії та життєвого шляху. І ми маємо всі підстави пишатися вчительським корпусом нашої республіки.

Наші педагоги успішно освоюють сучасні технології, сміливо впроваджують їх у шкільну практику, вдосконалюються у своїй професії, будучи своїм учням непорушним авторитетом і прикладом для наслідування.
Шановні освітяни! Прийміть щирі слова подяки за те, що навіть у наш складний час ви залишаєтеся вірними обраній справі, за вашу увагу та доброту.
Від щирого серця бажаю вам здоров’я, творчих удач та щирої любові ваших учнів!
Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ