Шановні педагоги та ветерани галузі!

Від імені Уряду та від мене особисто прийміть вітання з нагоди Дня вчителя!
Для вас робота – це не просто професія, а покликання, якому ви віддаєте сили, енергію та досвід. Своїм сумлінням ви допомагаєте виростити гідну зміну нашій державі. Про якість нашої освіти, а отже вашої праці, свідчать високі результати школярів на зрізах знань, олімпіадах, іспитах, міських та міжнародних конкурсах і змаганнях.

Ваша натхненна самовіддана праця закладає основу нашого майбутнього. Саме освіта формує людину, її особистість, допомагає розвинути такі риси, як: цілеспрямованість, самодисципліна, вихованість, толерантність.
Саме ви, шановні педагоги, допомагаєте розкрити потенціал дитини, навчаєте прагнути більшого, вірити у власні сили.

Освіта відіграє ключову роль у житті кожної людини. І для держави цей напрямок є пріоритетним сьогодні. Протягом багатьох років за лінією Фонду капітальних вкладень ремонтуються шкільні об’єкти, коштом держбюджету оновлюється спортивний інвентар, закуповується необхідне обладнання. Ми робимо все можливе, щоб створити гідні умови для вашої праці та якісної системи освіти для наших дітей.
Цього святкового дня висловлюю щиру подяку за вашу нелегку працю. Прийміть побажання міцного здоров’я та сімейного добробуту, особистих і професійних успіхів, педагогічного натхнення і талановитих учнів!
З повагою, Голова Уряду О. М. РОЗЕНБЕРГ