Вітання працівникам аграрної галузі Придністров’я з нагоди професійного свята

Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із професійним святом!

Традиційно третьої неділі листопада ми вшановуємо вас – трудівників полів і фермерських господарств, працівників переробної промисловості та сільськогосподарських підприємств. Ви обрали своєю справою одну з найбільш трудомістких галузей. Вона вимагає не тільки фізичної праці та витривалості, але й великого терпіння, сили волі й щирого бажання працювати.

Попри всі складнощі, агропромисловий сектор Придністров’я продовжує розвиватися і зростати. Зберігаючи найкращі традиції прадідів і батьків, застосовуючи нові технології та впроваджуючи їх, ви забезпечуєте продовольчу безпеку нашої країни. Завдяки вашій благородній праці, жителі республіки забезпечені смачною якісною продукцією місцевого виробництва.

Розвиток вітчизняного агропромислового комплексу – один із пріоритетних напрямів держави. Щороку здійснюються заходи, спрямовані на підтримку тих, хто працює на землі. Уряд робить усе можливе для створення привабливості та динамічного розвитку цього сектора. Нині активно розгортається робота в рамках державної програми розвитку меліоративного комплексу, що на даному етапі набуває колосальної значущості.

Шановні працівники сільського господарства та переробної промисловості, дякую вам за напружену працю, за цілеспрямованість та успіхи! Бажаю вам і вашим близьким здоров’я, добробуту та сімейного тепла. Нехай справа, яку ви обрали, приносить очікувані результати та розвивається на благо нашої республіки.


Голова Уряду О. М. РОЗЕНБЕРГ