Hастає 2023 рік, що змінить нинішній. З вірою та надією ми дивимось у майбутнє.

Наші пріоритети незмінні: ми рухаємося шляхом міжнародного визнання Придністров’я, послідовно відстоюємо базові цінності правової держави, прагнемо всеосяжного забезпечення політичної стабільності, економічної самодостатності та соціальної справедливості. Багато вже зроблено, але ще більше ми маємо досягти.

2022-й у Придністров’ї був Роком охорони здоров’я. Це дало можливість привернути особливу увагу до проблем протидії поширенню інфекційних і вірусних захворювань, сформувати дієвий механізм інформування населення щодо необхідності систематичного обстеження. Переконаний, що набутий досвід повинен бути корисним, затребуваним і надалі.

2023-й у нашій державі оголошений Роком агропромислового комплексу, сільських територій та сільського туризму. Він орієнтує на підвищення продовольчої самозабезпеченості, на стабільний соціально-економічний розвиток сільських територій, зокрема якісне поліпшення сільської інфраструктури.

Шановні придністровці! 2022 року виповнилося 32 роки з часу заснування Придністровської Молдавської Республіки. Спільно ми не раз долали найбільші складнощі та проблеми. Переконаний, що тільки загальними зусиллями ми можемо забезпечити процвітання Придністровської Молдавської Республіки.

Від щирого серця бажаю всім здоров’я, миру, щастя і добробуту! Нехай у 2023 році в кожну придністровську родину надходять тільки добрі звістки!
Ла мулць ань! З Новим роком!
С Новым годом, Приднестровье!
Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ