Bід імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас із прийдешнім 2023 роком!

Рік, що минає, став часом мобілізації знань і сил, періодом ухвалення оперативних рішень і протистояння новим викликам на різних рівнях. Уперше наша країна зіткнулася з такими серйозними кризами в економіці та енергетиці. Я з гордістю можу сказати, що придністровський народ з честю долає найскладніші перешкоди, обстоюючи свої інтереси та інтереси держави.
Особливо цінним є те, що наше суспільство консолідувалося в турботі про тих, кому найбільше потрібна допомога та підтримка. Ми довели, що разом можемо справлятися з будь-якими зовнішніми викликами.

Всупереч усьому ми не зрадили наших добрих традицій, продовжили у 2022 році вдосконалювати інфраструктуру соціально значущих об’єктів, розширювати транспортну та дорожню мережу, змінювати на краще вигляд наших населених пунктів, удосконалювати систему охорони здоров’я та освіти.

В умовах обмежень ми підтримали крупні життєво важливі підприємства та передові галузі. Усе це допомогло зберегти робітничі колективи, продовжити випуск продукції, своєчасно виплачувати заробітні плати, пенсії та допомоги, стабілізувати продовольчу безпеку. У цьому – наша спільна заслуга!

Сьогодні, в ці передсвяткові години очікування дива і щирої віри у краще, хочу подякувати кожному з вас, дорогі придністровці, за стійкість і терпіння, усвідомлене і відповідальне ставлення до долі рідної республіки, за вашу сумлінну і чесну працю, вміння зберігати концентрацію і творчий настрій. Низький вам уклін!

У кожного з вас у році, що минає, відбулися особисті важливі події та досягнення: хтось утворив сім’ю, став батьком, почув слово «мама», вперше переступив поріг школи чи вишу, хтось влаштувався на роботу, про яку мріяв, або відзначив новосілля. Впевнений, у наступному році яскравих досягнень у кожного буде ще більше: саме з успіхів кожного складається добробут нашої країни.
Дорогі друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Новим роком! Нехай він принесе тільки добрі події. Бажаю кожній придністровській родині здоров’я, оптимізму, чудового настрою, тепла, затишку та мирного неба! З 2023 роком!
Голова Уряду О. РОЗЕНБЕРГ