ШАНОВНІ ВОЇНИ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТИ, РІДНІ ТА БЛИЗЬКІ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ В АФГАНІСТАНІ!

Радянські війська 34 роки тому покинули Афганістан, завершивши місію надання інтернаціональної допомоги афганському народові. Перебуваючи на території афганської держави, громадяни Радянського Союзу оберігали свою Батьківщину від проникнення на її територію деструктивних елементів, допомагали населенню в боротьбі з тероризмом, радикалізмом, розвивали цивільну інфраструктуру, будували дороги, будинки, лікарні та школи, підприємства.

Під час виконання інтернаціонального обов’язку загинули близько 15 тисяч радянських громадян, з них 54 – уродженці Придністров’я.

Воїни-інтернаціоналісти – люди з непідкупним патріотизмом і високою громадянськістю, які завжди залишаються небайдужими. Нині вони продовжують працювати в системі державного і муніципального управління Придністровської Молдавської Республіки, несуть службу в силових підрозділах, трудяться на виробництві та в інститутах громадянського суспільства.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Висловлюю велику подяку за ваш внесок у виховання молодого покоління нашої держави. Від щирого серця бажаю вам, шановні ветерани війни в Афганістані, міцного здоров’я, миру та доброї долі!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ