Перемоги столичних волейболістів

Жіноча та чоловіча команди «Динамо-Глорія» та «Динамо» Міністерства внутрішніх справ ПМР продовжують успішно виступати в рамках першостей Молдавії з волейболу.

Волейболістки «Динамо-Глорія» 25 лютого в Кишиневі виграли в місцевої «Сперанци» з рахунком 3:0. Тираспольчанки впевнено лідирують у турнірній таблиці. За словами головного тренера придністровської команди Олександра Ребдєло, головне завдання на сезон – стати чемпіоном Молдавії й оформити «золотий дубль».

«На початку грудня волейболістки виграли Кубок Молдавії, який відбувся в Тирасполі. Фінальний матч складався важко. Ми програвали, але перемогу вдалося таки вирвати. Неймовірні емоції були у всієї команди та глядачів. Ця перемога стала імпульсом для подальших успішних результатів. Двічі за сезон у рамках першості Молдавії ми обіграли команду «ASEM» з Кишинева, яка є нашим принциповим суперником. За 10 турів чемпіонату ми не програли жодної зустрічі.

Завдяки налагодженій командній грі, ми стали лідерами змагань. Хочу звернути увагу на той факт, що спортсменки «Динамо-Глорія» кілька років грають разом. Незабаром закінчиться попередній етап чемпіонату. Чотири найкращих команди виявлятимуть чемпіона у півфінальних та фінальних поєдинках. Сподіваюся, що весь наш колектив крок за кроком йтиме до поставленої мети», – сказав наставник столичного волейбольного колективу.

Команда «Динамо» 26 лютого в черговому турі першості Молдавії в залі спорткомплексу Тираспольського юридичного інституту провела матч проти команди Політехнічного інституту з Кишинева. На жаль, тираспольчани програли в чотирьох партіях із рахунком 1:3. У турнірній таблиці вони поки що посідають третє місце.

Олександр Ребдєло, який також є головним тренером чоловічої команди МВС ПМР розповів, що столичні волейболісти мають шанс покращити турнірні результати в раунді плей-офф: «У ньому не будуть враховані ігри попереднього етапу чемпіонату. Найкращі чотири команди стартуватимуть з однаковою кількістю очок. У всіх будуть однакові шанси для завоювання чемпіонського титулу».

Сергій ЛЕВЧЕНКО

Фото mvdpmr.org