ДОРОГІ ЖІНКИ ПРИДНІСТРОВ’Я!

Від імені Уряду та від мене особисто прийміть щирі вітання з чудовим святом весни –
Міжнародним жіночим днем!

Восьме березня – дата, на яку традиційно чекають з особливою теплотою. Цей день уособлює безмежне кохання та повагу, трепетне ставлення до прекрасної половини людства. Не дарма ж природа наділила жінок красою і творчою енергією, мудрістю та дивовижним терпінням. За вашою тендітністю та ніжністю криється велика сила духу.

Сьогодні професійні горизонти жінок неосяжні. Ви обіймаєте відповідальні посади в органах влади, бізнес-структурах, проявляєте себе в громадській діяльності, робите значущий внесок у розвиток науки та освіти, охорони здоров’я та культури – берете участь в усіх царинах, що визначають якість життя та добробуту наших громадян.

Сучасні представниці прекрасної статі соціально активні, ерудовані, ініціативні та сповнені життєвих устремлінь, не бояться труднощів і психологічних навантажень. До того ж вони є вірними супутницями життя та хранительками сімейного вогнища.

У Міжнародний жіночий день ми присвячуємо вам всю свою любов і повагу, висловлюємо глибоку вдячність за те, що ви даруєте нам життя та натхнення, виховуєте дітей у повазі до сімейних і загальнолюдських цінностей, виявляєте щиру турботу, доброту та великодушність.
З нагоди прекрасного свята адресую вам побажання особистого, материнського щастя, професійних успіхів, здоров’я, всіляких гараздів і добробуту! Нехай у серці завжди квітує весна, а очі сяють коханням!

З повагою Голова Уряду О. РОЗЕНБЕРГ