Увага: конкурс «Запалюємо зірки»

Спілка журналістів Придністров’я запрошує школярів і студентів до участі в республіканському конкурсі творчих робіт.

Охочі залучитися до участі в заході мають представити: твори, оповідання, статті, нариси, есе, репортажі, фотографії та інші матеріали в період з 1 травня до 1 грудня 2023 року. Тема вільна. Кількість поданих робіт – не більше двох від одного автора.

Матеріали надсилати на електронну пошту pridnestr@idknet.com у вигляді листа або pdf-файлу, прикріпленого до листа, з позначкою «На конкурс «Запалюємо зірки».

Мова публікацій – російська, молдавська, українська. Фотографії надсилати з підписом, із зазначенням часу зйомки та короткою розповіддю про обставини, за яких вона здійснена. Надіслані роботи організатори не рецензують і не повертають авторам.

Підсумки конкурсу підіб’ють у грудні 2023 року. Вимоги до номінантів: навчання в середньому, середньому спеціальному або вищому освітньому закладі республіки (станом на час підготовки публікації).

У листі необхідно вказати: ПІБ, домашню адресу, телефон, особисту електронну пошту, місце навчання (повна назва установи).
КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ НАДІСЛАНИХ МАТЕРІАЛІВ:
– творча (фотографічна) майстерність;
– суспільна значущість;
– оригінальність ідеї та способу подачі матеріалу.

Переможців нагородять дипломами встановленого зразка та спеціальними призами від Спілки журналістів Придністров’я.
Роботи, відзначені журі, публікуватимуться на сторінках республіканських газет «Приднестровье», «Адевэрул Нистрян», «Гомін» (залежно від мови написання).